Gjuha: Shqip | English
.com
EKO
€ 19.99/vit
Economic & Basic
package
 • 10GB Space
 • 250GB Bandwidth
 • 1 Add-on domain
 • Unlimited Subdomains
 • 100 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Porosit tani per vetem 19.99 €
BEST
BIZNES
€ 29.99/vit
Professional package for small and medium enterprises (NVM)
 • 50GB Space
 • 500GB Bandwidth
 • 5 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • 200 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Porosit tani per vetem 29.99 €
EXTRA
€ 99.99/vit
For pages with a lot of traffic
 • 100GB Space
 • Unlimited Bandwidth
 • 10 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • Unlimited E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Porosit tani per vetem 99.99 €

100% I automatizuar

K'Osoft është platformë e automatizuar dhe mundëson kontroll të plotë dhe të pavarur nga faktori human

24/7 Ndihmë online

Shërbim të rregullt përmes Chatit online, emailit apo sistemit të tiketave

99% arritshmëri për 1 vit

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve

Backup I përditshëm

Mbajtja e një kopje të të dhënave tuaja është shumë e rëndësishme

Bonuse të shumta

Zbritje, aksione, opsione shtesë, aplikacione, themes apo përfitime tjera